Artun synttärijuhlia vietettiin vihdoin eilen Sunnuntaina. Pimu paralla oli kova työ toivottaa jokainen tervetulleeksi ja samalla suojella Nasua ettei vaan kukaan kaappaa sitä mukaansa. Vieraat saatiin sisäpuolelle, koiraneitosilla oli lokoisat oltavat "robotti-imureina". Pienet ihmiset olivat helpompia saaliita kuin suuremmat, tosin suuremmat taisivat ihan tahallaan livauttaa herkkupaloja pikkukitoihin. Päivä oli rankka, uni maistuikin jo alkuillasta aina aamuun asti.

Tänään lasten ollessa agentoimassa Annen kanssa, päätin että meillä on metsälenkin paikka. Intoa piukassa koirat nuuhkivat metsää ja uusia tuoksuja. Syvemmällä metsässä mielikuvitus lähti laukkaamaan ja kaikkia kivoja löydöksiä tehtyäni (mm. outoja jätösläjiä ja suuria jälkiä maassa) käänsimme nokan kohti lähtöpistettä ja verkkaan palasimme takaisin. Innokkaana Nasukin pomppi sammaleilla ja oksien yli, tutki ja maisteli luonnon anteja...havuja, sammalta ja risuja. Melkoinen ojakin osui kohdalle...hetken mietittyäni nakkasin koiran kerrallaan toiselle puolelle ja itse perässä, vieläpä kuivana :D Autolle päästiin ilman että tarvi törmätä mihinkään metsän eläimeen. Pomps, auton takakonttiin molemmat omiin boxeihinsa odottelemaan kotiinpaluuta. Kotona vesitilkan latkittuaan molemmat löytyivät reporankoina sohvalta pötköttämästä. Ihania!

Pappa poikkesi kahvilla, synttärikakkua oli vielä pala jäljellä...se katosikin parempiin suihin :) Yhtään koiraa ei ollut kerjäämässä, joten väsyneitä pilsnereitä olivat varmasti.

On muuten hauskaa nähdä miten ahne tuo pikku-Nasu on. Pimu kun on tottunut saaman kurkun pääpalan, joka yleensä on hieman kuivahtanut, samoin omena, porkkana uppoaa Pimulle. Tottahan toki Nasullekin, ettei ainakaan jää herkuista ilman, joskin ne pikkasen oudolta maistuvatkin, siitä viis :)

Pikkasen pitää kehuakin, Nasu osaa istua melko nätisti jo, malttia lisää niin peppu pysynee maassa aina vain kauemmin kerrallaan...mutta kun ei millään malta. Pimu on vaivaantunut, istuu, makaa ja katsoo anovasti...että voi olla rasittava kaveri kun ei kertakaikkiaan malta!

Nyt koirat iltapalaa nauttimaan, lenkille ja minä saan rauhassa nauttia alkuviikon kohokohdan: täydelliset naiset ;)