Kyllä se talvi taitaa kuitenkin tulla, neitoset ei mistään hinnasta olisi lähdössä lenkkeilemään.

Mummi on kutonut molemmille omat jumpperit ja Nasukin sai omat heijastinvaljaat lauantaina, näillä pitäisi vielä tovi tarjeta :)

Eilen maanantaina tuikattiin Nasulle rokotukset kuntoon, vuoden ikäisenä sitten taas seuraavaksi Kirsin luo visiitille ottamaan lisää. Tuo muru ei ollut moksiskaan kun sai piikit, omaan tapaansa oli vain kiinnostunut kaikesta muusta, tuoksut houkuttelivat tutkimaan paikkoja. Vaa'allakin poikkesi...reilut 3kg tuli lukemaksi :) Reipas koira!

Meillä lapsoset ovat oikein kunnon räkätaudissa ja kuume kolkuttelee tuloaan tähänkin kroppaan, koirat osaavat ottaa lunkisti ja huilikavereita löytyykin sohvalta fleecepeiton alta, yksi lapsi per sohva ja molemmilla oma "kuumavesipullonsa".

Satu, Joonas ja Velmu piipahtivat. Velmukin oli juuri saanut rokotuksensa, onnea 12-viikkoiselle Velmulle :D Tytöt tapansa mukaan pitivät jöötä, Pimu haukkua louskutti, Nasu murisi ja hampaita oli kuin tyrannosauruksella konsanaan. Eipä se tuota isoa poikaa haittaa, jos ei seura kelpaa niin järsin teidän luut, ihania <3

Nasulla on taas luppakorvat, jotenkin se on niin hellyyttävä. Tiedä sitten häntä nousevatko pystyyn vaiko ei, joka tapauksessa piimää, raejuustoa ja kalaa on pikkupossu saanut hieman ekstrana, nooo on Pimukin tietysti saanut osansa.

Hammaskeijukin on tuonut Nasulle herkkuja, ainakin viisi maitohammasta on jo vaihdettu kuivattuun peuran sydämeen ja kivipiiraan, namskis!

Pimun juoksut on taas tältä erää ohi, jotenkin vaan tuntuu että suojelee tuota Nasua kuin omaansa.

Rapsakoita pakkasen puremia aamuja ja aurinkoa kaikille, kuullaan taas!