Niinhän uusi viikko lähti käyntiin. Koirat olivat pitkän tovin kanssani haravoimmassa lehtiä pihalla, Nasu ihanassa jumpperissaan ja Pimulla liivi. Kyllä vain oli jo kylmää.

Hauska päivän kohokohta oli, kun huomattiin Nasun toisenkin korvan nousseen pystyyn. Siinä se terhakkaana jököttää pystyssä... Ihana <3

Ystävämme Tytti oli kuullut perheenlisäyksestämme ja seisoi ihanan rottinkisängyn kanssa oven takana, ihana yllätys joka sai päälleen tuon uuden lampaantaljan. Tykkään! Kiitos Tytti!

Yllätysvieraitakin saatiin, kun Anu ja Lili poikkesivat iltapala-aikaan. Leikkiä ei oikein saatu aikaiseksi. Lili taisi järkyttyä pahan päiväisesti...ei voi olla totta noita perävaunuja oli täällä jo kaksi. Onneksi vanhempana ladyna muutaman kerran langetettuaan pitkän ja merkitsevän katseen, sai hän olla neiti louskuleuan <Nasu> ulottumattomissa. Pimukin sammui melkeimpä heti uutukaiseen lammaspetiin ;)

Nyt Pimu nauttii uutukaista luutaan vieressäni sohvalla ja Nasu kuorsaa paitani sisällä kengurutaskussaan, tasaisesti tuhisten.

Huomiseen, jääkaapissa odottaa naudan maksaa, herkkupäivä siis koirille tiedossa...